‘De Koninklijke klopt aan bij PSV met enorme zak met geld’

Na het vertrek van Cristiano Ronaldo heeft Real Madrid niet echt een topaankoop teruggedaan. Volgens het medium Don Balon moet dit de komende winter gaan gebeuren. En daarvoor hebben ze een speler van PSV op het oog.

Naar verluidt wil De Koninklijke sowieso een aanvaller van wereldklasse naar het Estadio Santiago Bernabéu halen en volgens de bovengenoemde bron staat de naam van Hirving Lozano van PSV wat dat betreft met stip op één op het verlanglijstje van Pérez. De international van Mexico kost volgens de Spaanse media een schappelijk bedrag, waarmee men ongeveer 40 tot 50 miljoen euro bedoelt. Het is natuurlijk de vraag of de Eindhovenaren mee willen werken aan een tussentijds vertrek.

Het restant van het bedrag, 100 tot 110 miljoen euro dus, moet uitgegeven worden aan een nieuwe middenvelder (Adrien Rabiot van Paris Saint-Germain) en een nieuwe vleugelverdediger (Marcos Alonso van Chelsea). Dat lijkt niet eens onhaalbaar te zijn…

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer