Supporters halen uit naar Mazraoui na uitspraken over PSV-Ajax

Zowel PSV als Ajax wonnen gisteren hun duels in de Eredivisie met respectievelijk 0-7 en 3-0 van ADO den Haag en FC Groningen. Volgende week staat de topper tussen de beide grootmachten op het programma.

Als Voetbal Inside aan Noussair Mazraoui vraagt of zijn team beter is dan de huidige koploper antwoordt de vleugelverdediger: “Ja, dat denk ik wel. Op welke gebieden? Ik denk dat wij meer individuele kwaliteiten hebben, als je ziet wat erbij gekomen is in de zomer en wat voor talenten wij hebben, dat zorgt voor een hele goede mix. Bovendien is de teamsfeer goed, al weet ik niet hoe het wat dat betreft in Eindhoven gaat. Maar die koppositie kunnen wij zeker pakken.”

Kijk hieronder naar enkele reacties via Twitter.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!