SPAANSE PANIEK: ‘Deze PSV’er kan Barcelona slopen’

Aankomende week speelt PSV haar eerste wedstrijd in de Champions League uit tegen FC Barcelona. Als we de Spaanse media mogen geloven dan zijn de Eindhovenaren niet kansloos.

Het team van oefenmeester Ernesto Valverde doet het namelijk helemaal niet zo goed: er werd weliswaar met 2-1 van Real Sociedad gewonnen, Lionel Messi en co moesten alle zeilen bijzetten om überhaupt geen puntenverlies op te lopen. Op het Iberisch Schiereiland is men daarnaast onder de indruk geraakt van diverse spelers van PSV, waaronder Hirving Lozano maar ook debutant Érick Gutiérrez. Vooral de naam van de eerstgenoemde valt echter vaak in de diverse voorbeschouwingen.

De algemene consensus is dat het natuurlijk niet voor niets is dat de vleugelspits gevolgd wordt door de Catalaanse grootmacht. Barça beschikt al over buitenspelers als Malcolm en Ousmane Dembélé, maar desondanks is de Mexicaan van naar verluidt 50 miljoen euro een optie voor de transferzomer van 2019.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer