Mark van Bommel grijpt in: opmerkelijk verbod voor PSV’er

In de korte tijd dat Mark van Bommel trainer is van PSV heeft hij al de nodige indruk weten te maken. Ook heeft hij zijn stempel weten te drukken en dat heeft ook verdediger Daniel Schwaab aan de lijve ondervonden.

Schwaab (30) was vorig seizoen regelmatig te bewonderen met de bal aan zijn voet, maar lopen met de bal is nu niet meer aan de orde. “Ik mag niet meer dribbelen, haha. Juist één van mijn sterke punten… Ik voel me daar goed bij, hoor. Het is geen geheim dat dribbelen niet mijn grootste kwaliteit is”, onthult de Duitser bij PSV TV.

De PSV’er is blij met de nieuwe hoofdtrainer. “Iedere trainer werkt anders. Je kunt zien dat we veel vooruit willen verdedigen. Dat geldt ook voor de centrale verdedigers. Dat is wennen, maar het gaat goed. Het is belangrijk dat de spelers om mij heen weten wat ik doe. Dat je van elkaar weet wat je doet, je moet op elkaar kunnen bouwen.”

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!