‘Winterse transfer van 50 miljoen euro lonkt voor Hirving Lozano’

PSV heeft met Hirving Lozano goud in handen. Veel clubs zijn in hem geinteresseerd en het lijkt erop dat er een paar grootmachten een poging voor hem gaan wagen deze winter.

eal Madrid en FC Barcelona zouden de aanvaller namelijk in de gaten houden en denken aan een winters bod van ongeveer 50 miljoen euro. Bij de Catalanen is dat vooral afhankelijk van de prestaties van Ousmane Dembélé, die niet altijd even goed is. De Koninklijke moet op zijn beurt dealen met de erfenis van Cristiano Ronaldo.

De diverse directeurs van Barça krijgen binnenkort in ieder geval de mogelijkheid om Lozano van dichtbij in actie te zien, want de Catalanen nemen het tegen PSV op in de Champions League. Op 18 september aanstaande spelen de Eindhovenaren al in het Camp Nou-stadion, waarbij het vooral hopen is op een bevlieging van de Mexicaanse international.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.