BREAKING: ‘PSV verrast vriend en vijand met concrete transferpoging uit de Lique 1’

PSV verrast een ieder met een transferpoging van een oude bekende. Naar verluidt proberen ze Ola Toivonen terug te halen naar Eindhoven. De Zweed heeft dinsdag voor de tweede opeenvolgende dag de training van Toulouse overgeslagen. Volgens La Depeche du Midi staat de aanvallende middenvelder uit Zweden voor een transfer. Wel is zijn nieuwe bestemming nog onduidelijk aangezien zowel PSV als Swansea City (Championship) worden genoemd.

Toivonen speelde in de periode 2008-2014 ook al voor PSV. Hij kwam in die periode tot 139 wedstrijden en 61 doelpunten. PSV zoekt deze zomer naar een versterking door het vertrek van Marco van Ginkel en de zware knieblessure van Ryan Thomas. Ook Erick Gutiérrez is genoemd, maar hij lijkt te duur.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer