BREAKING: ‘PSV aast op toptransfer à la Andrés Guardado’

Mocht PSV zich plaatsen voor de Champions League dan willen ze de selectie nog een boost geven met de komst van een ‘grote speler’. PSV hoopt in het beste geval op een herhaling uit 2014 toen Andrés Guardado in de laatste week op huurbasis over kwam van Valencia.

Voor PSV zijn er twee scenario’s. PSV huurt een speler van ‘enige naam en faam’ die niet in actie komt in één van de topcompetities in Europa of komt uit bij een speler van een topclub in een kleinere Europese competitie. In dat geval is kopen ook een optie.

In 2014 was PSV in de laatste week van de transferperiode ook op zoek naar een nieuwe middenvelder wegens een zware blessure. Destijds was Stijn Schaars voor lange tijd uit de roulatie. Het Algemeen Dagblad komt zelf met Corentin Tolisso als voorbeeld. De middenvelder werd afgelopen zomer met Frankrijk wereldkampioen, maar zit bij zijn club Bayern München nu op de tribune. Het AD plaatst er wel meteen de opmerking bij dat Tolisso ‘eigenlijk net te hoog gegrepen is voor PSV’. Het zou echter wel de denkrichting van de club kunnen aangeven.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer