Van Hanegem over PSV-talent: ‘Die zie ik graag in de Champions League spelen’

Zowel Ajax als PSV strijden deze week om deelname aan de Champons League. Ze moeten proberen Dinamo Kiev en Bate Borisov proberen te verslaan. Willem van Hanegem stelt dat de spelers van PSV en Ajax alleen op een hoger niveau echt beter kunnen worden. ‘Ik ga Emmen hier geen draai om de oren geven, die club leverde een prima prestatie door te promoveren. Maar de wedstrijd zaterdag in Amsterdam, daar leert niemand iets van bij Ajax. De mensen vinden het prachtig, maar Matthijs de Ligt, Carel Eiting, Frenkie de Jong en Donny van de Beek worden beter van voetballen onder druk. Niet van een apathisch Emmen.’

PSV kende een opvallende generale in PEC Zwolle, waar opnieuw in de laatste minuut van werd gewonnen. Van Hanegem: ‘Tegen PEC was dat meer geluk dan wijsheid natuurlijk. Ik zie wel dat PSV met Rosario en invaller Malen talent in huis heeft. Die Malen vond ik vorig seizoen al vaak lekker invallen. Die wil ik graag in de Champions League zien spelen. Dan kan het snel gaan met zijn ontwikkeling.’

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer