‘Hirving Lozano moet mogelijk superster opvolgen in 2019’

Ook dit seizoen lijkt Hirving Lozano bij PSV te blijven. Maar in de zomer van 2019 zou hij zomaar een grote transfer kunnen maken. De afgelopen maanden circuleerden verschillende clubs als mogelijke nieuwe club van Lozano. FC Barcelona werd rond het WK zelfs genoemd, maar concreet werd de Catalaanse grootmacht niet. Dat zou in de zomer van volgend jaar echter zomaar kunnen veranderen.

Barcelona is namelijk op zoek naar mogelijke opvolgers voor Luis Suárez. Volgens Don Balón is Lozano één van de opties. De PSV’er is weliswaar geen echte spits zoals de Uruguayaan, maar hij zou desondanks voldoen aan de profielschets van de technische leiding.

Suárez is nog steeds een zekerheidje in Barcelona. Echter, intern zijn er zorgen over diens prestaties en dus wil men zich voorbereiden op het moment waarop vers bloed vereist is. Naast Lozano zijn ook namen als Harry Kane, Gabriel Jesus en Timo Werner in beeld.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer