Mark van Bommel zorgt voor Eredivisie-primeur bij PSV

De eerste weken van Mark van Bommel lopen uitstekend. Sportief zijn de resultaten goed maar hij bemoeit zijn ook met de faciliteiten binnen de club. Het levert zelfs een Eredivisie-primeur op.

Het Eindhovens Dagblad schrijft: “Een primeur in de Eredivisie voor PSV, waar de doelen in eigen huis vanaf nu veiliger zijn en de traditionele ijzeren doelstangen per direct onder de grond verdwijnen. Toeschouwers in het Philips Stadion zien komende woensdag in het thuisduel met BATE Borisov andere doelen op het veld. De club heeft gekozen voor een nieuwe constructie voor de doelnetten, waarbij de zogeheten doelstangen onder de grond verdwijnen.”

Voor keepers en veldspelers is dit veiliger, terwijl het ‘een fraaier aanzicht’ oplevert. Het ED weet: “Trainer Mark van Bommel kwam met het idee om de constructie, die in Duitsland al bij Bayern M√ľnchen en Red Bull Leipzig in gebruik is, ook in het Philips Stadion te plaatsen. Hij vindt het bij Bayern (waar hij tussen 2006 en 2011 speelde) al in gebruik genomen systeem veiliger en ook fraaier.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer