‘AZ sluit miljoenendeal met PSV voor aanvaller’

AZ neemt een aanvaller over van PSV. Albert Gudmundsson maakt de overstap naar Alkmaar waar hij een contract voor vier seizoenen ondertekend. Hij kost de Alkmaarders 1,5 tot 2 miljoen euro.

De 21-jarige Gudmundsson trok in 2015 van sc Heerenveen naar PSV, maar wist in Eindhoven geen basisplaats af te dwingen. “Ik ben heel blij dat ik hier getekend heb en kan niet wachten tot ik op het veld sta. Ik heb voor AZ gekozen omdat ze me al langer volgen en omdat ze aanvallend voetbal spelen. Er zijn hier bovendien al veel IJslandse spelers geweest die het goed hebben gedaan. Met een paar van hen heb ik gesproken en ze waren positief over AZ”, reageert hij.

AZ-directeur Max Huiberts is erg blij met zijn nieuwe aanwinst. “Albert is een creatieve, technisch vaardige en snelle speler die heeft bewezen dat hij op verschillende posities in de aanval kan spelen. Wij hebben hem al sinds zijn tijd bij sc Heerenveen op onze lijst staan. Op het moment dat Albert bij ons zijn niveau haalt, zal hij veel wedstrijden gaan spelen.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer