BREAKING: ‘AZ neemt vandaag aanvaller van PSV over’

AZ staat op het punt om een aanvaller van PSV over te nemen. Naar verluidt zet Albert Gudmundsson vandaag zijn handtekening onder een meerjarig contract bij de Alkmaarders. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

PSV-watcher Rik Elfrink tweet: “AZ ligt op koers om Albert Gudmundsson (21) van PSV over te nemen. Transfer is in de maak en kan al snel rondkomen. Gudmundsson wordt morgen al gekeurd bij AZ en gaat PSV een kleine 2 miljoen euro opleveren.”

Gudmundsson werd drie jaar geleden opgepikt bij sc Heerenveen. De IJslander groeide in de jeugdopleiding uit tot smaakmaker, maar wist zich niet te ontpoppen tot vaste waarde in PSV 1. Vanwege de weigering om te verlengen gaat de club nu akkoord met een transfer.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer