BREAKING: PSV contracteert Ryan Thomas

PSV heeft vandaag verrast met het binnenhalen van Ryan Thomas. Hij komt over van PEC Zwolle. Dit weet Voetbal International te melden.

PSV werd de afgelopen dagen concreet voor Thomas, vermoedelijk nadat bleek dat Gutiérrez geen haalbare kaart was. De 23-jarige Thomas is door PEC Zwolle al buiten de wedstrijdselectie voor het duel met SC Heerenveen van vrijdagavond gelaten zodat hij zijn transfer kan afronden.

Thomas speelde in totaal vijf seizoenen voor PEC Zwolle en maakte geen geheim van zijn transferwens. Meerdere clubs uit de Eredivisie en het buitenland toonden belangstelling, maar PSV pakt nu als eerste club ook echt door. PSV betaalt vermoedelijk zo’n 4 miljoen euro voor Thomas.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer