Luuk de Jong haalt uit naar Feyenoorder: ‘Achter iemands rug om…’

Tijdens de Johan Cruijff Schaal werd er een doelpunt van Luuk de Jong afgekeurd wegens het vermeend duwen van Feyenoord-doelman Justin Bijlow. Na afloop van het duel kreeg de jonge keeper de lachers op zijn hand door een elleboogbeweging te maken toen zijn tegenstander een interview gaf.

Bij PSV TV reageert de aanvoerder van de Eindhovenaren: “Ja, dat heb ik gezien. Ik kan het wel groter maken dat het is… Ik zag dat mensen het hilarisch vonden. Maar achter iemands rug om dat soort dingen doen, dat hoeft van mij niet.”

De Jong vindt nog steeds dat er maar heel erg weinig aan de hand was. “Het blijft natuurlijk lastig. Het gaat zo snel… Ik spring niet echt tegen hem aan, want ik ga voor de bal. Dan gaat-ie via mijn schouder erin en ga je gewoon juichen. Helaas floot de scheidsrechter af.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer