BREAKING: Manchester City troeft Ajax en PSV af op de transfermarkt

Niet Ajax of PSV gaat aan de haal met een Australisch toptalent maar het is Manchester City die beslag heeft weten te leggen op de handtekening van Daniel Arzani.

Voetbal International schrijft: “Manchester City heeft beet! Daniel Arzani komt over van Melbourne City, de club waarmee de Premier League-kampioen samenwerkt. De negentienjarige Australiër kan op beide flanken uit de voeten, maar speelt meestal als linksbuiten. Bert van Marwijk heeft de tiener in juni van dit jaar laten debuteren bij Australië. Arzani viel ook telkens in bij de groepswedstrijden van de ploeg van Van Marwijk op het WK. Volgens Engelse media gaat Arzani dit seizoen op huurbasis voor Celtic spelen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer