BREAKING: PSV neemt na Viergever nog een speler over van Ajax

In navolging van Nick Viergever neemt PSV nog een speler van Ajax over. Oliver Horvath gaat namelijk dezelfde weg bewandelen.

Horváth speelde sinds 2016 in Amsterdam, maar kwam daar mede door een zware knieblessure niet veel aan spelen toe. De linksbuiten sluit in Eindhoven in eerste instantie aan bij PSV Onder 19, dat getraind wordt door Ruud van Nistelrooy.

Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad komt met dat nieuws. Horváth (18) lag nog tot medio 2019 vast bij Ajax, maar mocht vertrekken. De Hongaar was onlangs al op proef bij de landskampioen, waar hij een jaar de tijd krijgt om definitief te overtuigen.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer