Hirving Lozano komt met update over PSV-transfer Gutiérrez

Hirving Lozano is na het WK in Rusland een ster in Mexico. Journalisten vroegen hem over Erick Gutierrez die in de belangstelling staat van zijn club PSV.

Lozano bevestigde dat PSV probeert zijn beste vriend binnen te halen. Gutiérrez speelt nu nog voor Pachuca, dat de hoofdprijs wil ontvangen voor de middenvelder. ‘Ik hoop dat hij snel komt. Ik denk dat Erick een heel goede speler zou zijn voor PSV.’

Pachuca verlangt 15 miljoen euro voor Gutiérrez, maar dat is PSV te gortig. De Eindhovenaren zetten nu in op een huurdeal met verplichte optie tot koop van 50 procent van de transferrechten. Dat zou PSV dan 4 miljoen euro kosten. Gutiérrez moet Marco van Ginkel doen vergeten in het Philips Stadion.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer