TRANSFER: ‘PSV brengt openingsbod uit, opvallende constructie

PSV wil serieus werk gaan maken van de Mexicaanse middenvelder Érick Gutiérrez van Pachuca FC. De international van Mexico is vrij duur en dus moeten de Eindhovenaren inventief zijn: naar verluidt heeft PSV een huuraanbieding neergelegd bij Pachuca, met een verplichte optie tot koop ter waarde van 4 miljoen euro. Voor dat bedrag zou de club van oefenmeester Mark van Bommel eigenaar worden van 50 procent van de transferrechten van Gutiérrez.

Een seizoen geleden lukte het PSV om beslag te leggen op de handtekening van Hirving Lozano en naar verluidt betaalde de toenmalige technisch directeur Marcel Brands maar 8 miljoen euro voor de smaakmaker. Daar werd echter vrij schimmig over gedaan en het is alleszins waarschijnlijk dat Pachuca mag rekenen op een megabedrag als de vleugelspits verkocht wordt door de Eredivisie-topclub. De precieze percentages en dergelijke zijn echter nog altijd niet bekend.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer