‘Zeer verrassende wending lonkt voor PSV’er Santiago Arias’

Napoli leek lange tijd een nieuwe speler van Napoli gaan worden maar er is nu ook een andere speler in het spel gekomen. Atlético Madrid zou de Italiaanse club namelijk op de valreep willen aftroeven. De Spanjaarden staan op het punt om Sime Vrsjalko kwijt te raken aan Internazionale, waardoor de club een nieuwe rechtsback zoekt. Volgens transfergoeroe Gianluca Di Marzio geldt Arias als serieuze optie.

Di Marzio liet eerder al weten dat Napoli eerst een niet-Europese speler moet verkopen. Daardoor maakt Atlético nog kans op de Colombiaanse PSV’er. Arias zelf zou op korte termijn wel duidelijkheid willen verschaffen over zijn nieuwe bestemming.

Arias ligt nog één jaar vast bij PSV. De Eindhovenaren hopen ruim 10 miljoen euro aan hem te verdienen.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer