‘Phillip Cocu wil uitgekotste oud-Ajacied naar Fenerbahçe halen’

Het Fenerbahce van Phillip Cocu wil zijn selectie een impuls geven met de komst van een voormalig speler van Ajax. Het gaat om middenvelder Nemanja Guldej die momenteel zijn geld verdiend in China.

De voormalige hoofdcoach van PSV heeft zijn technisch directeur Damien Comolli de opdracht gegeven om Gudelj op de kop te tikken en in die hoedanigheid bevindt de beleidsbepaler zich naar verluidt op dit moment in China. Trainer Fabio Cannavaro van Guangzhou Evergrande gaat vermoedelijk niet al te moeilijk doen, want hij heeft de Serviër teruggezet naar de reserves en te verstaan gegeven dat hij mag uitkijken naar een nieuwe werkgever…

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer