BREAKING: ‘PSV gaat voor Oranje-aanvaller én middenvelder’

PSV heeft interesse in Oranje-spits Vincent Janssen. Mocht Luuk de Jong vertrekken dan moet hij hem gaan opvolgen in Eindhoven. Dit weet Voetbal International te melden.

Er zal daarnaast in elk geval één middenvelder aan de selectie toegevoegd moeten worden om het vertrek van aanvoerder Marco van Ginkel, die opnieuw met knieklachten kampt, te vervangen. Het zijn dus drukke tijden voor interim-technisch directeur John de Jong.”

Het blad gaat verder: “Gerbrands is vooralsnog lovend over de mogelijk definitieve vervanger van Brands, die ondanks de hectiek van zijn nieuwe functie een ontspannen indruk maakt. De Jong weet als geen ander dat hij en Gerbrands de verplichting hebben Van Bommel een sterke uitgebalanceerde selectie te geven, zodat de nieuwe hoofdtrainer van PSV een voortvarende start van zijn nieuwe carrière kan maken.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer