‘PSV neemt beslissing over vertrek gewilde Jeroen Zoet’

Jeroen Zoet mag zich in de belangstelling heugen van het Italiaanse Napoli. Volgens het Eindhovens Dagblad wil PSV haar sluitpost behouden.

De keeper zelf staat open voor een overstap naar het buitenland. Onder meer het Italiaanse Napoli is concreet voor Zoet in de markt en staat op het punt om de Oranje-international een concrete aanbieding te doen. Ondertussen hoopt PSV de Veendammer alsnog te verleiden tot een extra seizoen in Eindhoven. Hij heeft nog maar een contract voor een jaar en daarvoor moet in dat geval een oplossing gevonden worden”, klinkt het.

Het ED vervolgt: “Op de transfermarkt mag Zoet geen megawaarde meer vertegenwoordigen, maar voor PSV was hij afgelopen seizoen wel goud waard. De keeper zelf denkt op dit moment na over alle opties en is zeker bereid om naar de plannen van PSV te luisteren.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer