‘Phillip Cocu haalt Van Ginkel en wil nog een Nederlander hebben’

Phillip Cocu is de nieuwe trainer van Fenerbahce. Naast Marco van Ginkel zou hij ook Bas Dost naar Istanbul willen halen. Dit weet Voetbal International te melden.

Het medium bericht: “Phillip Cocu staat op het punt om herenigd te worden met Marco van Ginkel. Volgens de Turkse krant Fanatik gaat Fenerbahçe de 25-jarige middenvelder voor een jaar huren van Chelsea. Van Ginkel speelde eerder op huurbasis bij PSV onder Cocu. De krant meldt eveneens dat Bas Dost het volgende transfertarget van Fenerbahçe en Cocu is. De spits wil graag onder zijn contract bij Sporting Lissabon af na de aanval van supporters op de spelers. In dat geval wil Fenerbahçe toeslaan.”

Overigens zou het behoorlijk opmerkelijk zijn als Van Ginkel op huurbasis naar de Süper Lig vertrekt. Chelsea heeft de middenvelder nu al een paar keer uitgeleend en voelt vele malen meer voor een verkoop. Mogelijk kan Fenerbahçe de Blues van gedachten doen veranderen met de nodige miljoenen.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer