BREAKING: ‘PSV wil héél ver gaan voor beoogde tienersensatie’

PSV wil de portemonnee trekken voor een tienersensatie die actief is in de Serie A. Er zou volgens het medium La Gazetta Dello Sport een fiks bedrag zijn gereserveerd door de Eindhovenaren voor de speler.

Het gaat om de pas achttienjarige Moise Kean. De jeugdinternational van Italië is terug bij Juventus na een uitleenperiode bij Hellas Verona. PSV zou hem permanent willen inlijven als we de Italiaanse pers mogen geloven en daarbij circuleert een waanzinnig bedrag: 15 miljoen euro. Dat zou een PSV-record betekenen.

Kean werd een paar maanden geleden ook al gelinkt aan PSV, maar daarna bleef het stil. Eerder mislukte al eens een huurpoging van PEC Zwolle. De Eindhovenaren zouden echter wel brood zien in de mogelijke komst van de tienersensatie.

Volgens eerdere berichten geeft Juventus hem niet zomaar op. Bij de vorige berichtgeving rond de PSV-interesse werd een terugkoopclausule ter sprake bracht.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer