BREAKING: ‘PSV vindt akkoord met Angelino’

PSV zou in hoofdlijnen akkoord zijn met Manchester City over de transfer van Angelino. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Het ED schrijft zondagavond: “Hoe de verwachte deal tussen de Britten en PSV er precies uit gaat zien, wordt later duidelijk. Het wachten is nog wel op de definitieve ‘vrijgave’ van Angeliño door Manchester City. Zowel binnen PSV als het zakelijke kamp van Angeliño zijn de geluiden inmiddels zeer optimistisch.”

“Angeliño is zelf al rond met PSV en rekent inmiddels op een gang naar Eindhoven. Zijn salaris- en contractuele verwachtingen zijn eerder al onderling getoetst en die bleken te matchen met wat PSV kan bieden”, zo meldt het medium. Gelet op tegenvallers uit het verleden wil PSV echter nog niets bevestigen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.