BREAKING: ‘Enorme transfershock voor PSV’er Santiago Arias’

De afgelopen weken leek het al een duidelijke zaak dat Santiago Arias PSV zou verruilen voor Juventus. Nu lijken de kaarten opeens heel anders te leggen.

De transfer van Arias naar De Oude Dame zou namelijk wel eens plots helemaal af kunnen ketsen. Volgens diverse Italiaanse media staat de Oude Dame namelijk op het punt om Joao Cancelo op te pikken bij Valencia. En dat is een rechtsback.

De Portugees was eerst op weg naar Wolverhampton Wanderers, maar maakt nu mogelijk voor 30 miljoen euro de overstap naar Juve. Cancelo werd het vorige jaar nog verhuurd aan een andere Italiaanse club, Inter Milan, en wordt gezien als de opvolger van Stephan Lichtsteiner. Die vertrok op zijn beurt reeds naar Arsenal. Het zou kunnen dat Juve in eerste instantie ook voor een huurdeal gaat betreft Cancelo.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer