BREAKING: ‘Mathieu Valbuena op weg naar Eredivisie-topclub’

Een opvallend nieuwtje vandaag. Frans-International Mathieu Valbuena zou namelijk opweg zijn naar een topclub uit de Eredivisie. Volgens het medium Fotospor gaat het om PSV.

Volgens de bovengenoemde bron zijn de Eindhovenaren op zoek naar een paar ervaren versterkingen, zodat er geen modderfiguur geslagen zal worden in de Champions League. Daarom zou de landskampioen van de Eredivisie zich dus aan het front gemeld hebben voor Valbuena, die onder contract staat bij het Turkse Fenerbahçe. De technisch begaafde spelmaker verdient een behoorlijk hoog salaris in Istanbul en het is dan ook maar de vraag of hij haalbaar is voor PSV…

In het verleden speelde Valbuena geregeld voor het nationale team van Frankrijk, maar inmiddels heeft hij wat dat betreft afgedaan: hij gaat niet mee naar het wereldkampioenschap in Rusland. De middenvelder kennen we natuurlijk óók van het sekstapeschandaal, waarbij Karim Benzema van Real Madrid een discutabele rol speelde.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer