‘PSV en SC Heerenveen naderen elkaar in gesprekken over Denzel Dumfries’

Het ziet ernaar uit dat alleen tijd nog de transfer tussen PSV en SC Heerenveen in de weg zit in de transfer van Denzel Dumfries. PSV is bereid om wat meer te betalen dan de 4 miljoen euro die het in eerste instantie geboden had voor de rechtsback.

Aanvankelijk was SC Heerenveen met moeite in beweging te krijgen en reageerde het ook niet op het bod van PSV. Beide partijen zijn de afgelopen dagen echter toch met elkaar in gesprek gegaan. Hoe groot het verschil tussen het bod van PSV en de vraag van Heerenveen is, is nog onduidelijk, maar in het noorden is wel de verwachting dat de clubs elkaar in de komende dagen kunnen vinden.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer