‘Dit zijn de vier zwaarst mogelijke tegenstanders voor PSV’

Landskampioen PSV stroomt in de laatste voorronde van de Champions League in. PSV weet dat het volgens een realistisch scenario rekening moet houden met APOEL Nicosia, Legia Warschau, FK Astana of BSC Young Boys als tegenstander.

Omroep Brabant gaat er hierbij van uit dat de op papier sterkste ploegen geen fout maken in de voorrondes. “Dit zijn voor de PSV dus in theorie de zwaarst mogelijke tegenstanders. Of anders gezegd: de tegenstanders met de hoogste UEFA-coëfficiënt.”

Het kan dus alleen maar mooier worden voor PSV. Overigens wil dat niet zeggen dat de tegenstand daarmee drastisch omlaag vliegt. “Clubs als Dinamo Zagreb (Kroatië), BATE Borisov (Wit-Rusland), Malmö FF (Zweden) of Sheriff Tiraspoll (Moldavië) zouden dan bij de loting gekoppeld kunnen worden aan de Eindhovense kampioen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer