‘Arsenal moet bod uitbrengen op Steven Bergwijn’

Arsenal zou een bod moeten gaan uitbrengen op PSV-winger Steven Bergwijn. Dit weet het medium Tribuna te melden. The Gunners zouden wel wat aanvallende versterking kunnen gebruiken en hij zou een ideale kandidaat zijn.

Dan Briard van het bovengenoemde medium schrijft: “Arsenal heeft zich in de afgelopen transferperiodes verbeterd met de komst van spelers als Pierre-Emerick Aubameyang en Alexandre Lacazette. De aanvoer van de vleugels is echter bedroevend te noemen en wat dat betreft kan de club nog stappen zetten. Oefenmeester Unai Emery houdt van snel spel en daarom zullen de directeuren in het Emirates Stadium de transfermarkt weer moeten opzoeken.”

Hij raadt Bergwijn van PSV dus aan bij de Gunners. “Hij heeft in het afgelopen seizoen in de Eredivisie laten zien dat hij enorm veel groeipotentie vertegenwoordigt. Acht doelpunten en 11 assists; mooie statistieken voor een 20-jarige aanvaller. Er is geen enkele reden waarom Bergwijn niet zou kunnen slagen bij Arsenal en bovendien hoeft hij wellicht niet heel veel te kosten.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer