Marcel Brands laat zich nog eens uit over mogelijk vertrek naar Everton

Marcel Brands zal pas na het seizoen een beslissing nemen over een mogelijke functie bij Everton. Het zou echter ook zomaar eens zo kunnen zijn dat hij in het aankomende seizoen gewoon nog werkzaam is in het Philips Stadion bij PSV.

In een interview met het Eindhovens Dagblad zegt hij namelijk over een mogelijk vertrek naar Goodison Park: “Ik beslis pas na afloop van de competitie wat ik ga doen. Nu is alles mooi in Eindhoven en het zou een heel moeilijke beslissing zijn om weg te gaan bij PSV.”

Over zijn periode in de lichtstad van Nederland vertelt Brands vervolgens: “Ik heb in de afgelopen jaren goede en slechte tijden meegemaakt en in die laatste periodes is het soms een stuk minder leuk dan nu, zo eerlijk ben ik ook. Al is dat bij elke club natuurlijk zo. Naast het feit dat je in zo’n situatie zelf baalt, moet je jezelf dan ook regelmatig verantwoorden. Ik ben daar nooit voor weggelopen, omdat het bij het vak hoort.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer