‘Olympique Lyon stelt vraagprijs voor Depay in op duizelingswekkend bedrag’

Clubs die Memphis Depay willen overnemen van Olympique Lyon zullen stevig de portemonnee moeten trekken. Ze hebben de vraagprijs namelijk ingesteld op 40 miljoen euro. AC Milan is o.a in hem geinteresseerd.

De belangstelling voor Memphis is niet nieuw, maar de plannen van Milan zouden wél steeds concreter worden. Inmiddels zou Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas de Italianen op de hoogte hebben gesteld van het prijskaartje: Memphis moet minimaal veertig miljoen euro kosten. Daarnaast heeft Manchester United naar verluidt een terugkoopoptie van 20 miljoen.

Bij Milan zou vooral trainer Gennaro Gattuso een groot voorstander zijn van de komst van Memphis. Zelf houdt de Oranje-international zich op de vlakte. “Ik concentreer me op Lyon. Als club geïnteresseerd zijn, dan is dat zo. Dit is niet het juiste moment om me er druk over te maken”, wordt hij geciteerd. “Milan is natuurlijk wel een geweldige club met een geweldig team en geweldige geschiedenis. Maar er zijn heel veel mooie clubs in de wereld.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer