BREAKING: ‘Borussia Dortmund klopt aan bij PSV voor megatransfer’

Borussia Dortmund staat vele punten achter Bayern Munchen in de competitie. Er moet dus wat gebeuren om volgend seizoen te kunnen aanhaken om mee te strijden om de titel. Ze willen de selectie graag een boost geven met de komst van een PSV-spelers.

Volgens de Duitse roddelmedia en het Italiaanse Calciomercato kan Hirving Lozano de overstap maken van het Philips Stadion naar Dortmund. De voormalige werkgever van de Nederlandse oefenmeester Peter Bosz, die eerder dit seizoen ontslagen werd, beschikt al over een hoop buitenspelers in onder meer André Schürrle, Maximilian Philipp, Marco Reus en Christian Pulisic, maar het merendeel van deze spelers voldoet niet. Iemand als Schürrle is bijvoorbeeld al op de transferlijst geplaatst.

Het is onbekend wat Borussia precies wil betalen voor Lozano, maar goedkoop zal de Mexicaan niet zijn. Vermoedelijk willen de Duitsers tot een deal komen voor het aankomende wereldkampioenschap in Rusland, maar het is maar zeer de vraag of PSV hieraan mee wil werken. De jonge vleugelspits kan bij een goed toernooi in één klap tientallen miljoenen euro’s meer waard worden…

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer