‘Oud-PSV-aanvaller kan op 33-jarige leeftijd voor drie jaar bijtekenen’

Er lijkt geen eind te komen aan de carriere van Jefferson Farfán. In oktober viert hij 34ste verjaardag maar dat weerhoudt zijn club Lokomotiv Moskou er niet van om hem een nieuw driejarig contract voor te schotelen.

In januari 2017 tekende Farfán zijn eerste verbintenis bij Lokomotiv Moskou. Ruim een jaar later heeft de Peruviaan het nog prima naar zijn zin bij de Russische club. Volgens journalist Nobel Arustamyan zou hij daarom graag willen bijtekenen, zeker indien het lukt om landskampioen te worden.

Farfán speelde van 2004 tot 2008 voor PSV. Later kwam de aanvaller uit voor Schalke 04 en Al-Jazira.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.