TRANSFER: ‘Memphis Depay kan voor bizarre transferverrassing zorgen’

Memphis Depay heeft furore bij Olympique Lyon. Hij kwam vorige zomer voor een flink bedrag over van Manchester United en heeft inmiddels laten zien wat hij allemaal in huis heeft. Dit is ook andere clubs opgevallen en hij zou weleens een bizarre overstap kunnen maken terug naar de Premier League.

Verschillende Engelse media melden dat Liverpool bezig is met een ‘mysterie target’. Er is veel speculatie over om welke verrassing het precies gaat, maar sommige bronnen fluisteren dat dit Memphis weleens kan zijn. Een transfer van de Oranje-international naar Anfield Road zou natuurlijk op zijn zachtst gezegd bijzonder zijn, omdat de voormalige sterspeler van PSV compleet mislukte op Old Trafford bij Manchester United.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer