TRANSFER: ‘Arsenal meldt zich met recordbedrag bij Ajax én PSV’

Alexis Sanchez staat voor een vertrek bij Arsenal. Naar verluidt is Manchester City in hem geinteresseerd en heeft hij zelf ook wel oren naar een overstap. Als vervanger van de Chileen heeft trainer Arsene Wenger twee spelers uit de Eredivisie op het oog.

Naar verluidt heeft Hirving Lozano de voorkeur van de Fransman, maar de Eindhovenaren willen hun sterspeler natuurlijk niet in het midden van het voetbalseizoen kwijtraken. Dat laatste geldt overigens ook voor de Amsterdammers met betrekking tot David Neres. Arsenal zou wel grof willen betalen voor een van deze spelers: men noemt een transferbedrag van ongeveer 48 miljoen euro.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer