Zakaria Labyad: ‘In januari transfer naar Eredivisie-topclub’

De kans is groot dat FC Utrecht deze winter te maken gaat krijgen met een leegloop. Trainer Erik Ten Hag staat voor een overstap naar Ajax. Yassin Ayoub staat ook voor een vertrek en ook is de kans groot dat Zakaria Labyad een transfer gaat maken naar één van de topclubs in Nederland.

In gesprek met De Telegraaf zegt de middenvelder: “Ik speel met alle plezier bij FC Utrecht maar ik ben een ambitieuze jongen en wil altijd hogerop. Het liefst wil ik in Nederland blijven om bij een topclub te voetballen.” Het is nog volstrekt onduidelijk welke ploeg de voorkeur van Labyad geniet. Het zou zomaar eens zo kunnen zijn dat hij met Ten Hag meegaat naar Ajax, maar ook Feyenoord en PSV vormen nog opties.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer