PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV doet bod van twaalf miljoen euro op Argentijnse spits’

Spectaculair transfernieuws op komst. PSV zou zich namelijk dolgraag willen versterken met de Argentijnse spits Maxi Romero van Velez Sarsfield. Hij zou de Eindhovenaren twaalf miljoen euro moeten kosten. Dit weten diverse Argentijnse media te melden.

Romero beschikt over een transferclausule in zijn contract ter waarde van 12 miljoen euro en het is niet bekend of daar ook op af te dingen valt. De negentienjarige spits wordt gezien als een van de grootste talenten van heel Argentinië en wordt niet alleen bij PSV genoemd, maar bijvoorbeeld ook bij het Duitse VfB Stuttgart. Eerder was de desbetreffende aanvaller al in beeld bij de Premier League-topclubs Arsenal en Liverpool.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.