‘PSV doet bod van twaalf miljoen euro op Argentijnse spits’

Spectaculair transfernieuws op komst. PSV zou zich namelijk dolgraag willen versterken met de Argentijnse spits Maxi Romero van Velez Sarsfield. Hij zou de Eindhovenaren twaalf miljoen euro moeten kosten. Dit weten diverse Argentijnse media te melden.

Romero beschikt over een transferclausule in zijn contract ter waarde van 12 miljoen euro en het is niet bekend of daar ook op af te dingen valt. De negentienjarige spits wordt gezien als een van de grootste talenten van heel Argentinië en wordt niet alleen bij PSV genoemd, maar bijvoorbeeld ook bij het Duitse VfB Stuttgart. Eerder was de desbetreffende aanvaller al in beeld bij de Premier League-topclubs Arsenal en Liverpool.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer