‘Torino blijft bieden op Steven Bergwijn’

Het Italiaanse Torino blijft achter Steven Bergwijn van PSV achter aanzitten. Helemaal nu de vleugelspeler geen vaste basisplaats heeft bij de Eindhovenaren.

De Telegraaf schrijft op vrijdagmorgen: “Door zijn eerdere optredens in vertegenwoordigde elftallen is Bergwijn (nog een contract tot medio 2021) al jaren ’hot’. Een aantal Engelse clubs, waaronder Tottenham Hotspur, heeft hem op de radar staan, maar alleen het Italiaanse Torino heeft zich daadwerkelijk bij PSV gemeld. De tweede club van Turijn deed op 31 augustus al een bod van rond de 10 miljoen euro, dat door de Eindhovenaren werd weggewuifd. Torino heeft zich vervolgens opnieuw gemeld bij PSV, maar kreeg wederom nul op het rekest.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer