‘Hirving Lozano droomt over Barcelona’

De droom van PSV-aanvaller Hirving Lozano is om in de toekomst te spelen voor FC Barcelona. Dit verteld hij in een gesprek met het Spaanse Marca.

“Met welke speler ik graag wil spelen? Met Lionel Messi, hij is een geweldige speler. Voor mij is hij een fenomeen”, aldus de 22-jarige Lozano, die dit seizoen al elf keer scoorde voor PSV. Om met de Argentijn samen te spelen, zou hij dan wel de overstap moeten maken naar het Camp Nou: “Laten we het hopen, als God het wil.”

Haast met een transfer heeft Chucky overigens niet. Hij geeft in de krant aan dat hij alles ‘stap voor stap’ doet: “Ik moet hard blijven werken, ben hier pas net begonnen. Er is nog een lange weg te gaan in de competitie. Ik hoop hier uiteindelijk net zoiets te bereiken als Ronaldo en Romário hier hebben gedaan. Tot dusver gaat het allemaal goed met mij.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer