‘Jairo Riedewald keert in winter terug in Eredivisie als linksback van PSV’

Jairo Riedewald verruilde Ajax aan het begin van het seizoen in voor een avontuur bij Crystal Palace. Een succes werd het niet want een paar maanden later moet hij het doen met een plaats op de tribune. Een terugkeer in de winter naar de Eredivisie lonkt.

Op de diverse sociale media leggen ontzettend veel voetbalfans de link tussen Riedewald en de linksbackpositie bij PSV. Momenteel gebruikt oefenmeester Phillip Cocu rechtsback Joshu Brenet op link en ook talent Kenneth Paal hebben we al op de positie zien spelen. Een huurperiode van Riedewald in het Philips Stadion zou echter uitkomst bieden. Ook Ajax wordt overigens gelinkt aan zijn oud-speler.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.