PSV aast op huurovereenkomst met Manchester City

PSV wil werk gaan maken van de komst van Erik Palmer-Brown. De verdediger werd onlangs overgenomen door Manchester City en de Eindhovenaren azen nu op een huurovereenkomst. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

De City-leiding is van plan hem in januari te stallen bij een Europese club. De kans bestaat dat de keuze op PSV valt. De Eindhovense club volgt hem al langer én is op zoek naar versterking voor de verdediging. Trainer Phillip Cocu kan op dit moment kiezen uit Daniel Schwaab, Nicolas Isimat-Mirin en Derrick Luckassen en heeft nog enkele talenten achter de hand bij Jong PSV en de O19.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.