‘Ajax onderhandelde met Derrick Luckassen’

In de afgelopen transferperiode heeft Ajax geinformeerd naar Derrick Luckassen. De Amsterdammers wilden hem graag overnemen van AZ maar eerst moest de transfer van Davinson Sanchez worden afgerond. De verdediger koos uiteindelijk voor een contract bij PSV.

Eerder was het management van de verdediger annex middenvelder, die vorig seizoen voor AZ speelde in het AFAS Stadion, er al uit met Feyenoord. In Voetbal International onthult Luckassen: “Als ik ja had gezegd, was ik nu Feyenoorder. PSV kwam als eerste, maar dat was niet doorslaggevend. Ik had een goed gevoel bij PSV, maar was ook blij met de interesse van Feyenoord. Ik wilde namelijk sowieso een stap omhoog maken. Ik had een goed gesprek met Marcel Brands, en Mino Raiola en José Fortes Rodriguez, mijn zaakwaarnemers, adviseerden me naar PSV te gaan. Ze vinden Feyenoord óók bij me passen, maar ze denken dat de rust van Eindhoven goed is voor mijn ontwikkeling.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.