‘Jurgen Locadia werd al medisch gekeurd door Wolverhampton’

Jurgen Locadia speelt voorlopig nog voor PSV. Ook al werd de spits al medisch gekeurd door het Engelse Wolverhampton Wanderers, tot een transferkwam het niet.

De Championship-ploeg had 11 miljoen euro over voor de Nederlander, maar PSV zette dus een streep door de transfer. Het Algemeen Dagblad weet: “Volgens Brands werkte de afgeketste transfer van Luuk de Jong naar Bordeaux lang door bij PSV, dat door het plotselinge afhaken van de Fransen ook nog met een teleurgestelde spits blijft zitten. Mogelijk zelfs twee: Locadia werd gisteren al medisch gekeurd door Wolves, maar kreeg uiteindelijk te horen dat hij niet weg mocht.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.