PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Luuk de Jong staat voor vertrek naar de Bundesliga’

Het zou zomaar kunnen dat Luuk de Jong dit seizoen niet meer voor PSV speelt. De spits staat in de belangstelling van het Duitse Hannover. Hij is tweede keus achter Werder Bremen-spits Anthony Ujah. Dat meldt het Duitse Sportbuzzer.

Dat meldt het Duitse Sportbuzzer te melden. Volgens het medium staat Ujah bovenaan het wensenlijstje van de gepromoveerde club, maar zien ze De Jong als goed alternatief. Ook twijfelt Hannover nog of ze niet én Ujah én De Jong moeten binnenhalen om komend seizoen degradatie af te wenden in de Bundesliga.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.