PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV heeft Uruguayaan op het oog’

PSV heeft haar pijlen gericht op de 20-jarige Uruguayaanse middenvelder Nicolás De La Cruz op het oog. Hij zou indruk hebben gemaakt tijdens het WK U20.

Of de club er ook in slaagt om de middenvelder weg te kapen bij Liverpool Montevideo, is maar zeer de vraag. Hij staat tenslotte ook in de belangstelling van AC Milan en een club uit Spanje. AC Milan heeft tot op heden de beste papieren, omdat die club bereid is De La Cruz uit te lenen aan de club waar zijn broer speelt: River Plate. Een ideale situatie voor de middenvelder, die spoedig een dochtertje verwacht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.