PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

AZ heeft geen interesse in Adam Maher

Adam Maher mag van zijn ploeg PSV uitkijken naar een nieuwe werkgever. Hij werd afgelopen seizoen verhuurd aan het Turkse Osmanlispor maar mag daar niet blijven. Ook zijn oude club AZ heeft geen interesse. Ze hebben al genoeg spelers op zijn positie.

Technisch directeur van de Alkmaarders Max Huiberts: “Wij hebben voor die positie genoeg jongens rondlopen.” Hij gaat in dezen om Iliass Bel Hassani, die een jaar geleden over kwam van Heracles Almelo, maar nog geen basisplek heeft weten te bemachtigen. “Wij denken dat er veel meer uit Bel Hassani valt te halen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.