PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

BREAKING: PSV contracteert Mauro Júnior voor vijf jaar

PSV heeft zich versterkt met het Braziliaanse talent Mauro Júnior. De 18-jarige aanvaller/middenvelder tekent voor vijf seizoenen in de lichtstad. Hij komt over van het Braziliaanse Desportivo Brasil.

Marcel Brands is blij met de nieuwe Braziliaanse aanwinst: ‘Hij heeft tijdens zijn stage een goede indruk achtergelaten. Sindsdien hebben we het contact warm gehouden.’ Om de transfer tot stand te laten komen was het nodige geduld nodig: ‘We moesten wachten tot hij achttien jaar werd, dat is hij in mei geworden. Vanaf dat moment hebben we alles in gang gezet.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.