PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV betaalde ‘positiviteitsgoeroe’ 10.000 euro na De Graafschap-Ajax’

Een opvallend bericht dat vandaag de ronde doet. PSV zou positiviteitsgoeroe goeroe John Troost 10.000 euro hebben betaald na de wedstrijd De Graafschap – Ajax van vorig seizoen. Dit omdat hij voor de wedstrijd van een afstand ‘energiestromen’ zou hebben geherprogrammeerd. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

De krant meldt op de vroege donderdagmorgen: “PSV heeft positiviteitsgoeroe John Troost kort na het kampioenschap van vorig seizoen 10.000 euro betaald. Dat blijkt uit een bankafschrift dat de omstreden Troost kan overleggen. De goeroe beweert dat hij in ruil voor die tien mille op afstand ‘energiestromen heeft geherprogrammeerd’ bij spelers van De Graafschap, de ploeg die op de slotdag Ajax van de titel afhield (1-1). PSV profiteerde door zelf te winnen bij PEC Zwolle. De Eindhovense club ontkent de betaling aan Troost niet, maar wil er geen toelichting op geven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.