PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil nog steeds peperdure aanvaller naar Eindhoven halen’

PSV is bereid om ver te gaan om de selectie te versterken met de Mexicaan Hirving Lozano. Dit weet de Telegraaf te melden. De spits van Pachuca moet zón twaalf miljoen euro kosten.

De krant schrijft: “In de zoektocht van PSV naar een snelle buitenspeler, de eerste geplande aankoop voor het nieuwe seizoen, staat het 21-jarige Mexicaanse toptalent Hirving Lozano nog altijd op de radar. PSV deed in januari, na het vertrek van Luciano Narsingh naar Swansea City, een poging de speler van Pachuca vast te leggen, maar dat bleef zonder resultaat. Gezien het forse prijskaartje, dat rond de 12 miljoen euro ligt, is Lozano alleen een reële optie als PSV een alliantie weet te sluiten met een kapitaalkrachtige Europese topclub.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.